Cum reclam un teren cu ambrozie

Publicat de Admin

Am gasit un teren cu ambrozie, dar cum trimit sesizare? Exista vreun model de sesizare? Cum notez zona? Daca nu stiu adresa exacta? Este nevoie sa trimit si poza? Nu stiu daca formularul primariei accepta si poze...

Raspunsul e simplu: marcheaza terenul pe Harta Ambroziei, iar apoi poti trimite sesizare tot de aici cu un singur click.

Cel mai usor poti adauga un marcaj cu telefonul de la fata locului:

Aici poti vedea toti acesti pasi detaliati - https://www.hartaambroziei.ro/blog/marcarea-unei-zone-cu-ambrozie.

Daca nu te mai afli la fata locului dar ai o poza cu zona respectiva si stii unde este pozitionata, poti adauga marcaj la fel de usor (din nou, pasii sunt detaliati mai sus).

Ca sa trimiti petitie, apasa butonul Trimite petitie de pe pagina in care tocmai ai adaugat un marcaj. Daca este prima petitie pe care o trimiti, va trebui sa completezi si cateva date personale: nume, adresa, numar de telefon si email (astea sunt cerintele minime conform legii petitiilor). Odata ce ai completat datele astea, apasa butonul Trimite din josul petitiei.

Totul ar trebui sa dureze 1-2 minute si scapi de urmatoarele probleme:

  • cui trebuie sa trimit petitie? carei primarii? care este adresa de email?

  • care este adresa zonei pe care am gasit-o, mai mult care sunt coordonatele geografice care identifica cu precizie maxima zona?

  • cum trebuie sa formulez o petitie pentru ambrozie?

In plus de asta zona va ramane marcata pe harta. Alt utilizator poate dubla sesizarea ta (si se intampla des) trimitand la randul lui petitie pentru aceeasi zona marcata de tine.

Atasamente
Trebuie sa fii logat ca sa poti comenta. Te poti loga aici.