Ghid de lupta impotriva ambroziei

Publicat de Admin

  1. Identifica corect planta - https://www.hartaambroziei.ro/blog/cum-arata-ambrozia.

  2. Marcheaza zonele cu ambrozie pe www.hartaambroziei.ro; motivul - https://www.hartaambroziei.ro/blog/de-ce-sa-marchez-zone-pe-harta. Apoi trimite petitii! Cat mai multe.

  3. Completeaza chestionarul despre alergia la ambrozie - https://www.hartaambroziei.ro/chestionar.

  4. Contacteaza primariile si streseaza-i cat mai mult - https://www.hartaambroziei.ro/primarii. Telefoane, email-uri: "CE FACEM CU AMBROZIA?"

  5. Distruge planta acolo unde poti. Poarta haine lungi, manusi si masca. Fa asta cu o motocoasa sau trimmer, dar e buna si o sapa. NU face asta daca stii ca ai reactii alergice puternice, deoarece poti intra in soc anafilactic. Nu intra pe terenuri daca sunt private! (e ilegal) - https://www.hartaambroziei.ro/blog/combaterea-ambroziei

  6. Initiaza sau participa la actiuni de eradicare - https://www.hartaambroziei.ro/evenimente/n. Daca mai cunosti cativa colegi de suferinta in zona ta, invita-i si pe ei.

  7. Informeaza-i si pe ceilalti. Sunt persoane care nu stiu ca sunt alergice, nu stiu cum arata ambrozia, nu stiu ca au dreptul sa ceara distrugerea plantei si nu stiu cum pot sesiza primariile. Deci share... pe facebook, twitter, tiktok, youtube etc..

Trebuie sa fii logat ca sa poti comenta. Te poti loga aici.