Revendicarea unei primarii

Publicat de Admin

Pentru a veni in ajutorul primariilor, am decis sa le oferim posibilitatea de a-si revendica pagina de pe acest site, pentru ca ulterior sa poata comunica direct cu cetatenii de pe teritoriul administrat de ele. Astfel primariile le pot oferi informatii in timp real despre starea in care se afla un marcaj: daca au identificat si notificat proprietarul, sau daca zona a fost curatata.

In felul acesta primariile pot avea si un management local cat mai amanuntit, pentru ca vor putea sti permanent ce marcaje au fost verificate si care este starea lor.

Pasii pentru revendicarea unei primarii sunt urmatorii:

  1. inregistrati un cont pe site (daca aveti cont deja, ignorati acest pas)

  2. navigati la pagina de listare a primariilor

  3. utilizati campul de cautare din dreapta pentru a gasi o primarie dupa numele locatiei administrate; vom folosi ca exemplu "Otopeni", deci introduceti "Otopeni" (fara ghilimele) in campul din dreapta (unde scrie "Cauta...")

  4. ajunsi pe pagina primariei (https://www.hartaambroziei.ro/primarii/otopeni-if in exemplul nostru), folositi butonul Revendica primarie din dreapta; aici va trebui sa introduceti un mesaj si sa apasati butonul Trimite.

    Daca totul a mers cum trebuie, veti primi un mesaj de confirmare, iar pe adresa de contact a primariei va fi trimis un email.

  5. emailul trimis pe adresa de contact a primariei va contine un cod de care veti avea nevoie pentru a finaliza procesul de revendicare; odata ce ati obtinut acel cod, va trebui sa navigati catre formularul de validare a acestui cod - aici introduceti codul obtinut si apasati butonul Revendica din dreapta paginii.

    Este important ca personalul din primarie sa comunice acel cod unic de revendicare doar persoanelor cunoscute, care vor reprezenta primaria.

  6. daca totul a mers cum trebuie, iar procesul a fost finalizat cu succes, ati devenit administratorul acelei primarii in cadrul site-ului si veti fi redirectionat catre pagina primariei, pe care veti vedea 4 tab-uri:
    Harta | Contact | Activitate | Moderatori


Pentru managementul marcajelor prezente pe teritoriul administrat de primarie, vizitati aceasta pagina.