Cum functioneaza site-ul hartaambroziei.ro

Publicat de Admin

Scopul site-ului hartaambroziei.ro este de a oferi suportul necesar pentru prevenirea raspandirii ambroziei si eradicarea zonelor in care planta este deja prezenta.

Pentru asta e nevoie de o comunitate implicata si informata care sa contribuie activ la identificarea, monitorizarea si eradicarea ambroziei din tara, dar si de un efort sustinut din partea autoritatilor in conformitate cu prevederile legale.

  1. Primul pas il reprezinta marcarea unei zone in care planta este prezenta.

  2. Sunteti personal din primarie si vreti sa va implicati activ si sa aveti un management al zonelor marcate? Puteti face asta revendicand pagina primariei.

  3. Doriti sa initiati sau sa participati la actiuni de curatare a ambroziei? O puteti face incepand de aici.

  4. Oferiti servicii de eradicare precum erbicidare, cosire sau altele? Puteti adauga un anunt aici.

  5. Comercializati produse destinate prevenirii sau tratarii alergiei precum purificatoare de aer, suplimente, medicamente sau altele? Puteti adauga recomandarile aici.

  6. Sunteti medic alergolog sau vreti sa promovati o clinica ce ofera servicii medicale specifice? Puteti adauga un profil de medic aici.

  7. Daca aveti intrebari sau vreti sa discutati un subiect anume, puteti crea o postare aici sau ne puteti trimite un mesaj privat prin formularul de contact.

Trebuie sa fii logat ca sa poti comenta. Te poti loga aici.